Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706 Webkoning – Marketing & WebdesignWebkoning - Marketing & Webdesign in Haren, Groningen

Webkoning

Experts in marketing en webdesign sinds 1998

Home » Webkoning

Webkoning

Webkoning, experts in marketing en webdesign sinds 1998. Ons bedrijf is gevestigd in Haren bij Groningen, en het merendeel van onze klanten komt dan ook uit de provincies Groningen, Friesland, en Drenthe. Wij staan als Noordelijk bedrijf met beide benen op de grond en begrijpen de lokale bedrijven en hun klanten goed. Omdat we al sinds 1998 actief zijn op het gebied van webdesign, hebben we al heel wat modes en technieken voorbij zien komen.

Wij kunnen dan ook alle soorten websites voor u bouwen, uiteenlopend van eenvoudige sites van één pagina, via uitgebreide portals tot webwinkels met iDeal betalingen.

Daarnaast kunnen we u ook adviseren met onze kennis van marketing. Zoekt u een sparring partner om mee te denken over uw commerciële ideeën? Wij staan open voor een vrijblijvende afspraak!

100% Responsive webdesign

De meeste van de websites in het portfolio van Webkoning zijn gebouwd volgens het principe van responsive webdesign. Dat wil zeggen dat de site altijd correct wordt weergegeven omdat hij zich aanpast aan het apparaat waarop hij wordt bekeken.

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van smartphones en tablets om websites te bezoeken. Met responsive webdesign gaan deze bezoekers niet aan uw site voorbij.

Tot slot is Google onlangs begonnen om websites die niet geschikt zijn voor mobiele apparaten lager te tonen in de zoekresultaten. Is uw site nog niet geschikt voor mobiel? Laat Webkoning u adviseren!

Wilt u weten wat Webkoning voor u kan betekenen?

Google+
LinkedIn