Tuinontwerp Joukje Schaap

Meer informatie

Samenvatting
Logo en iconen
Referentie
Samenvatting

Deze website moest een frisse, kleurige uitstraling krijgen die past bij een bureau voor tuinontwerp. Foto’s van Joukje Schaap’s tuinontwerpen zijn de beste manier om kennis te maken met haar stijl van werken.

Om te zorgen voor een goede vindbaarheid is de site op diverse manieren geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Ook hebben wij Tuinontwerp Joukje Schaap ondersteund bij de aanwezigheid op sociale media en uitgebreidere linkbuilding. Als laatste heeft Webkoning een Google AdWords campagne voor het bedrijf opgezet.

Logo en iconen

Logo

Het voor Tuinontwerp Joukje Schaap ontworpen logo doet recht aan de naam van het bedrijf en aan het uitgeoefende vak door het gebruik van het sierlijke lettertype en de symboliek van het potlood met blaadjes eraan.

De gekozen kleurstelling past eveneens goed bij dit vak voor mensen met groene vingers.

Tot slot moest het logo passen bij het logo dat we voor het zusterbedrijf Kwekerij de Rode Pimpernel hebben ontworpen.

Iconen

De diverse sociale media vragen om iconen, logo’s en omslagen van verschillende formaten. Webkoning heeft het gehele scala aangeleverd voor Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

Referentie

Joukje Schaap, eigenares van Tuinontwerp Joukje Schaap uit Roden:

“Webkoning heeft mijn bedrijf opnieuw in de markt gezet met een frisse en eigentijdse site die klanten aantrekt en dus ook werk oplevert. Hartelijk bedankt voor jullie werk!”