Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706 Webkoning – Marketing & WebdesignSmart Labs - Webkoning - Marketing & Webdesign

Smart Labs

Meer informatie

Samenvatting
Logo en iconen
Referentie
Samenvatting

Deze website moest een zakelijke uitstraling krijgen en is op maat gemaakt aan de hand van specifieke wensen van de opdrachtgever. Ook het logo ontwerp is gedaan op basis van specifieke wensen en ideeën van Smart Labs.

Logo en iconen

Logo

Het voor Smart Labs ontworpen logo refereert aan de maritieme industrie, waar het bedrijf veel voor werkt.

Iconen

De diverse sociale media vragen om iconen, logo’s en omslagen van verschillende formaten. Webkoning heeft het gehele scala aangeleverd voor Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

Referentie

Erik Heybroek, eigenaar van Smart Labs uit Groningen:

“Webkoning is een ervaren bedrijf op het gebied van webdesign en marketing. Ze denken commerciëel met de opdrachtgever mee en ik werk dan ook graag samen met het bedrijf bij bepaalde projecten. Commerciëel gevoel en vakmanschap op het terrein van internet en marketing gaan bij Webkoning hand in hand.”