Meubelstoffering Mossel

Meer informatie

Samenvatting
Logo en iconen
Referentie
Samenvatting

Deze website moest een uitstraling krijgen die recht doet aan het ambacht van meubelstoffeerder en lederreparateur. Daarnaast moet het voor potentiële klanten gemakkelijk zijn om in contact te komen met het bedrijf. Naast het gebruikelijke contactformulier hebben we daarom een offertetool geïmplementeerd waar foto’s ingevoerd kunnen worden.

Om te zorgen voor een goede vindbaarheid is de site op diverse manieren geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Ook hebben wij Meubelstoffering Mossel ondersteund bij de aanwezigheid op sociale media en uitgebreidere linkbuilding. Als laatste heeft Webkoning een Google AdWords campagne voor het bedrijf opgezet.

Logo en iconen

Logo

Het voor Meubelstoffering Mossel ontworpen logo doet recht aan de naam van het bedrijf en aan het uitgeoefende ambacht. De gekozen kleurstelling komt overeen met de voorheen gebruikte huiskleuren.

Iconen

De diverse sociale media vragen om iconen, logo’s en omslagen van verschillende formaten. Webkoning heeft het gehele scala aangeleverd voor Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

Referentie

Cor Mossel, eigenaar van Meubelstoffering Mossel uit Groningen:

“Ik ben zeer tevreden over de diensten die Webkoning mij geleverd heeft en nog steeds levert. Ze denken met je mee en zijn altijd bereikbaar en bereidwillig. Ik beveel het bedrijf dan ook aan iedereen aan!”