Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706 Webkoning – Marketing & WebdesignKwekerij De Rode Pimpernel - Webkoning - Marketing & Webdesign

Kwekerij De Rode Pimpernel

Meer informatie

Samenvatting
Logo en iconen
Samenvatting

Deze website moest een uitstraling krijgen die past bij de naam van deze kwekerij van vaste planten. We hebben daarvoor een getekende rode pimpernel gemaakt. Daarnaast moesten de gekweekte planten ook gerubriceerd worden op alfabet en op groeiwijze. In het Sortiment ziet u hoe dit tot stand gebracht is.

Om te zorgen voor een goede vindbaarheid is de site op diverse manieren geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Ook hebben wij Kwekerij de Rode Pimpernel ondersteund bij de aanwezigheid op sociale media en uitgebreidere linkbuilding. Als laatste heeft Webkoning een Google AdWords campagne voor het bedrijf opgezet.

Logo en iconen

Logo

Het voor Kwekerij de Rode Pimpernel ontworpen logo past bij de naam van het bedrijf. De gekozen kleurstelling komt overeen met de de natuurlijke kleur van de gelijknamige plant.

Iconen

De diverse sociale media vragen om iconen, logo’s en omslagen van verschillende formaten. Webkoning heeft het gehele scala aangeleverd voor Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.