Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/5/8/webkoning.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706 Webkoning – Marketing & WebdesignDe Talenclub - Webkoning - Marketing & Webdesign

De Talenclub

Meer informatie

Samenvatting
Logo en iconen
Referentie
Samenvatting

Voor deze website was een frisse uitstraling gewenst met felle kleuren. Verder moesten er verschillende types trainingen aangeboden worden.

Om te zorgen voor een goede vindbaarheid is de site op diverse manieren geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Ook hebben wij de Talenclub ondersteund bij de aanwezigheid op sociale media en uitgebreidere linkbuilding.

Logo en iconen

Logo

Het voor de Talenclub ontworpen logo maakt gebruik van frissen en vrolijke kleuren en door de groet in enkele vreemde talen die in de balonnetjes geplaatst is laat het op speelse wijze zien dat het hier om een bedrijf gaat dat bezig is op het terrein van taalcursussen.

Iconen

De diverse sociale media vragen om iconen, logo’s en omslagen van verschillende formaten. Webkoning heeft het gehele scala aangeleverd voor Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn.

Referentie