Loman Advocatuur

Meer informatie

Samenvatting
Logo en iconen
Referentie
Samenvatting

We hebben gekozen voor een stijlvol ontwerp dat past bij het beroep van (letselschade-) advocaat. Verder moest het eenvoudig zijn voor potentiële klanten om contact te leggen met het bedrijf. Naast de gebruikelijke contactformulieren en telefoonnummers hebben we daarom een paginabrede contact balk opgenomen op de homepage.

Om te zorgen voor een goede vindbaarheid is de website op diverse manieren geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Ook hebben wij Loman Advocatuur ondersteund bij de aanwezigheid op sociale media en uitgebreidere linkbuilding.

Logo en iconen

Logo

Het logo dat we voor Loman Advocatuur hebben ontworpen is strak en stijlvol en past daarme goed bij het beroep van advocaat. De gekozen kleurstelling en het ontwerp van het logo zijn tot stand gekomen in nauw overleg met de eigenaar van het kantoor.

Iconen

De diverse sociale media vragen om iconen, logo’s en omslagen van verschillende formaten. Webkoning heeft het gehele scala aangeleverd voor Twitter, Google+ en LinkedIn.

Referentie

mr. Gert Loman, eigenaar van Loman Advocatuur uit Assen:

Webkoning heeft ons logo en de website naar volle tevredenheid ontworpen en gelanceerd. Webkoning is bovendien altijd bereikbaar en oplossingsgericht. Een prima samenwerkingspartner!